#ADENIMLOVEAFFAIR

Pieszak er blevet et populært mærke, og forståeligt nok. Særligt deres bukser må siges at være deres varemærke – og ikke uden grund, for har du først prøvet deres bukser, får du ikke lyst til at have andet på igen.
Vi kan nok alle relatere til, hvor besværligt det kan være at lede efter og finde den perfekte buks, der har det hele; den lækre pasform, som fremhæver alt det rigtige og som bare taler til ens personlige stil. Men bare rolig, du behøver ikke at lede længere. Pieszak er et fantastisk mærke, der giver kvinderne, hvad de vil have; længere ben, tyndere lår og en god røv!
Firmaet er dansk, og grundlagt i 2007 af Henriette Pieszak. De har altså ”kun” 13 år på bagen, men på deres korte levetid har de formået at blive en enorm succes, både herhjemme men også i udlandet.
Henriette og holdet bag Pieszak går ind for filosofien ”dress with attitude”, og det må man sige, de lever op til. Henriettes designs kan nemlig med den perfekte skræddersyet pasform få kvinder til at føle sig selvsikre, frække og feminine.
Deres designs er et mix af flere fede elementer, hvor de kombinerer det rå urban med det mere elegante samt stilfulde og feminine. Stilarterne indgår i en smuk symbiose, der ikke går på kompromis med komfort og kvalitet, netop derfor er Pieszak unikt. Hertil skal det nævnes, at de som Danmarks første producent af jeans er blevet tildelt Nordens officielle miljømærke, Svanemærket. Det eftertragtede Svanemærkelicens gives kun til virksomheder, der formår at overholde nogle yderst strenge krav til miljø- og sundhedsforhold. Og de skal overholdes under hele produktionens rejse fra bomuldsmarken til det færdige design.
Pieszaks designs er smukt og lækkert, og det et mærke, der med sit fokus på bæredygtighed er med til at revolutionere dansk mode.
Pieszak er som sagt unikt, og det er til dig, som ikke er bange for at skille sig ud fra mængden.
Det første produkt fra Pieszak var jeans, og er stadig et dominerende element i deres sortiment. Men Pieszak kan også meget mere. Du finder toppe, kjoler og jakker i et sortiment, der er tiltagende – endnu et element, der gør mærket interessant.
Pieszak er et mærke, der udvikler og vokser, og vi er vilde med dem. Som kunde kan du altid forvente nye og spændende elementer i deres designs, og det er uden tvivl en fornøjelse, når de årlige kollektioner udkommer.
Du kan ikke være i tvivl! Vi ELSKER Pieszak, og vi vil varmt anbefale det til vores kundegruppe. Det kan være en jungle at finde rundt i en modeverden med så mange forskellige modebrands. Men med Pieszak kommer du langt! De har et stort sortiment med alt fra jakker til jeans, og du kan med sikkerhed finde noget, der falder lige i din smag. Noget som passer helt perfekt, og noget som på fornemmeste vis fremhæver dine kvindelige former.
Pieszak er et lækkert mærke, der på en fed måde kombinerer forskellige stilarter, det er et mangfoldigt mærke med mange elementer, og det er et unikt mærke, der sikrer høj kvalitet.
Hos Pieszak får du noget udover det sædvanlige, du får jeans, kjoler, eller hvad dit hjerte måtte begære, og du får noget, hvor der tydeligt er kælet for detaljen.
Så hvis du endnu ikke er bekendt med Pieszak, så anbefaler vi, at du gør dig selv den tjeneste at prøve et par af deres bukser eller andet. Vi lover, du vil ikke fortryde det!
Du kan også med fordel gå ind på vores facebookside Mit Hjerterum, hvor du kan deltage i konkurrencen om at vinde et par Marija flare jeans til dig og et par til din veninde (link). Vi ønsker dig held og lykke, og håber du får lige så meget glæde af dit Pieszak tøj, som vi gør af vores.