Jeg er Lone Löwenstein, og det er mig, der er kvinden bag butikken Mit Hjerterum, som ligger i smukke Skanderborg.

Mit Hjerterum er Skanderborg’s måske hyggeligste butik. Vi holder til i en fin gammel bygning, med en skøn indretning og dejlig udsigt til Skanderborg Sø. Vi er meget nærværende og i øjenhøjde med vores kunder. Helt jysk - vi har begge ben solidt plantet på jorden. Hos os kan du få al den hjælp og rådgivning, du ønsker, også hvis du evt. vil udfordre dig selv lidt på din nuværende stil.

Jeg er uddannet stylecoach og farvekonsulent. Jeg har arbejdet som personlig shopper og laver også garderobetjek, hvor du har mulighed for, at invitere mig hjem til dig selv, så vi sammen kan få styr på din garderobe. Her kan jeg hjælpe med at skabe overblik og finde den tøjstil, der matcher og fremhæver netop din personlighed.


Vi elsker det vi laver, og nu vil vi gerne nå ud til endnu flere skønne mennesker. Vi udvider derfor Mit Hjerterum med en webshop, som kommer til at afspejle vores fysiske butik, både i forhold til udvalgte brands og naturligvis også i forhold til vores passionerede og personlige service.

På webshoppen er vi klar til at hjælpe dig, både på mail eller over telefonen, med alle de spørgsmål du måtte have. Vi ønsker nemlig at de varer, som lander hjemme hos dig, er de helt rigtige og passer dig perfekt, så du slipper for at skulle returnere eller bytte.

Vi lægger derfor stor vægt på at finde lige netop det tøj, som matcher din personlighed. Dit tøj er også dit visitkort, så hvem er du, når du kigger dig selv i spejlet?

Vi har tøj i flere forskellige prisniveauer, og vi gør os umage, når vi håndplukker de super lækre styles, som lander i vores butik. Vi synes, det er fantastisk, når tøjet passer dig både på job og til festlige lejligheder. Vi guider dig selvfølgelig gerne til, hvordan du bruger tøjet festligt eller helt casual.

 

Så velkommen til Mit Hjerterum. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

Kærligst

Lone