PRIVATLIVSPOLITIK OG DATABESKYTTELSE


Hos mithjerterum.dk indsamler vi oplysninger om alle vores besøgende på webshoppen. Det gør vi
for at kunne tilpasse og forbedre vores indhold, så vi kan give dig den bedst mulige
brugeroplevelse. Som kunde hos mithjerterum.dk er du omfattet af EUs persondataforordning,
som er til for at beskytte dig, og den data som indsamles om dig og din online færden. Herunder
kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler og hvordan vi behandler dem.

Nyhedsbrev
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, siger du ja til, at vi må sende dig nyhedsbrev og andre
relevante mails, til den mailadresse du har opgivet. Fortryder du, kan du selvfølgelig til enhver tid
trække dit samtykke tilbage og afmelde nyhedsbrevet.

Cookies
Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som bliver lagret på din computer, tablet eller smartphone, hver gang
du besøger en ny hjemmeside. Den har til formål at genkende dig, når du besøger vores side,
huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies er meget almindelige og næsten
alle hjemmesider bruger dem. De kan ikke indeholde skadelige koder såsom virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer blive mindre relevante for dig og optræde
hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du
ikke kan få adgang til.

Vores website indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

- Facebook
- Google Analytics
- Facebook Analytics

Behandling af personoplysninger
For at handle hos lowenstein.dk skal du oplyse:
• Navn
• Adresse
• E-mail-adresse
• Telefon- / mobilnummer

Dine personoplysninger bruger vi i forbindelse med gennemførslen af din ordre. Vi behandler
naturligvis alle personoplysninger 100% fortroligt i fuld overensstemmelse med gældende
lovgivning.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst
sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne
levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover
anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk
placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er
kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.
Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler
udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til
det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en
tilstrækkelig beskyttelse.

Beskyttelse af dine personoplysninger
Personoplysninger dækker over alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan føres
tilbage til dig. Når du bruger vores webshop indsamler og behandler vi en række sådanne
informationer. Det sker fx når du klikker rundt på vores site, hvis du tilmelder dig vores

nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som kunde eller foretager
et køb.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger
om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider
du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles
desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i
forbindelse med oprettelse af login, tilmelding af nyhedsbrev eller ved køb.

Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på et køb, et tilbud eller på baggrund
af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i
overensstemmelse med gældende lovgivning indenfor persondataforordningen og
databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil udelukkende blive anvendt til det formål, de er
indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi samarbejder med tredjepart virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne
behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.
I det omfang vi anvender tredjeparter til behandling af dine oplysninger, har vi indgået
databehandleraftaler med disse databehandlere. Dette er din og vores garanti for, at de
overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Hvad er dine rettigheder?

Retten til indsigt i oplysninger om dig
Du kan til enhver tid kontakte kundeservice og få oplyst hvilke personlige data, vi har gemt om dig.
Ydermere har du retten til at få disse data rettet, hvis de er ukorrekte eller ufuldstændige.

Retten til at få slettet oplysninger
Du kan altid kontakte kundeservice og få slettet de personlige data, som vi har registreret om dig.

Undtagen i følgende situationer:

- Hvis du har foretaget et køb på vores webshop, beholder vi dine oplysninger i henhold til
bogføringsreglerne. Disse oplysninger bliver gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som
oplysningerne vedrører (se. Bogføringsloven § 10), hvorefter oplysningerne slettes.
- Hvis du har en uafsluttet bestilling på vores webshop.
- Du har en uafsluttet sag ved kundeservice, eksempelvis en retur-ordre eller reklamation.

Indsigt og klager
Du kan altid kontakte os, for at få oplyst, hvilke informationer vi har gemt om dig.
Mit Hjerterum
E-mail: info@mithjerterum.dk
Tlf.: 34 11 04 00

Er du ikke tilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte:
Datatilsynet
Borgergade 28,5.
1300 København
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk